Css3.gr, το νέο ελληνικό project

September 24th, 2008

Ναι, είναι γεγονός. Το Css3.gr έγινε officially launched! Το ελληνικό project για το Web designing, development και standards επιτέλους άνοιξε.

Το Css3.gr είναι ένα project της Ζαχαρένιας, του Αλέξανδρου, του Απόστολου, του Γιάννη και του… Γιάννη. Μέσω αυτού προσπαθούν να δείξουν την αγάπη τους για το web development/designing και γενικότερα να φανούν χρήσιμοι όχι μόνο στους developers/designers αλλά και στους ανθρώπους του marketing, των new media και τους bloggers. Δεν απευθείνονται μόνο σε επαγγελματίες αλλά και σε ερασιτέχνες καθώς και σε ένα ευρύτερο κοινό που ασχολείται με το Web και το Internet.

Προσωπικά, τους εύχομαι ότι καλύτερο και καλή συνέχεια! Μακάρι στο μέλλον να εμπλουτιστεί το Css3.gr team και από άλλους πραγματικά καταπληκτικούς ανθρώπους. Και εφόσον δεν ξέρω και πολλά γύρω από Web designing θα είναι μια καλή πηγή tutorials και how-to’s για μένα.

Congrats Css3.gr dudes! Keep up the good work!

Comments

  1. Ακομη μια ενδιαφερουσα προσπαθεια που δειχνει (κατα την αποψη μου) πως η ιδιωτικη ελληνικη ιντερνετικη σκηνη,εχει αρχισει να παιρνει τα πανω της!

Comments are closed.