Γιατί αργεί το launch του 4sqwifi iPhone app

August 20th, 2011

Το App Camp τελείωσε στις 19 Ιουλίου. Έχει περάσει δηλαδή ένας μήνας ακριβώς από τότε που — υπό κανονικές συνθήκες — το 4sqwifi iPhone app θα έπρεπε να είχε γίνει submitted στο AppStore της Apple.  Δυστυχώς για όλους μας, το submission καθυστέρησε, καθυστερεί και θα καθυστερήσει για λίγο καιρό ακόμη.

Για να σας δώσω το full picture, ο λόγος που το app θα καθυστερήσει το public launch του για ακόμη λίγο καιρό δεν είναι ότι το έχουμε δήθεν παρατήσει ή κάτι παρόμοιο. Το αντίθετο, μάλιστα.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες (more on that later) και όπως είναι φυσικό είναι παραπάνω ανέμελο if I may say so από τον “μέσο όρο”. Αρχικά, είχαν ήδη προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν διακοπές, οι οποίες δεν μπορούσαν να γίνουν rescheduled, ακριβώς μετά την λήξη του App Camp. Στην συνέχεια είχαν επίσης προγραμματιστεί παρόμοιες διακοπές και μετά από τις δεύτερες διακοπές υπήρξαν και τρίτες. Sounds cool, eh?

Παρά το overdose διακοπών με φίλους όμως, μεταξύ του δεύτερου και τρίτου vacations batch έπρεπε να ασχοληθώ με το που θα σπουδάσω. In other words έπρεπε να περιμένω όλες τις απαντήσεις κάποιων πανεπιστημίων του εξωτερικού και να διαλέξω που θα συνεχίσω τις σπουδές μου. Μια διαδικασία που δεν είναι εύκολη ούτε σύντομη. Τελικώς, για να μην πολυλογώ, όσοι με κάνετε follow στο Twitter ξέρετε ήδη εδώ και λίγο καιρό πως θα σπουδάσω στο Πολυτεχνείο της Βιέννης. Οι υπόλοιποι, το μάθατε μόλις τώρα. Επίσης, είναι ήδη uploaded στον πανεπιστημιακό server, η academic σελίδα μου. Clean, minimal and to the point, I guess.

Έτσι, καταλήγω στο ότι επειδή αρκετές διακοπές ήταν ήδη προγραμματισμένες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το university picking και κάποια άλλα random πραγματάκια με κράτησαν εκτός προγραμμάτος όσων αναφορά το launch και το finalizing του 4sqwifi iPhone app. Και για να είμαι ακριβής, το app είναι σχεδόν έτοιμο. Έχουμε να λύσουμε μόνο ένα bug με το geolocation και να κάνουμε τα τελευταία μερεμέτια για το “κούμπωμα” του UI.

Άρα λοιπόν you can expect το launch του 4sqwifi iPhone app πολύ σύντομα — έχοντας υπ’ όψιν πως όλα βαίνουν καλώς.

Όσοι δεν έχετε δει την παρουσίαση του 4sqwifi iPhone app στο App Camp Demo Night μπορείτε να την δείτε τώρα, included app screenshots.

Comments

  1. υπάρχει περίπτωση να βγάλεις αυτο το πρόγραμμα και σε αλλα λειτουργικά? WP7 ή android?

  2. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. ελπίζω να ασχοληθείς και με τα WP γιατί πιστεύω ότι αξίζουν.
    όσο για την εφαρμογή, την είδα σε ενός φίλου μου το κινητό και μου άρεσε. πολύ έξυπνη (αλλά δεν θα αγόραζα προϊόν της Apple όσο καλό και αν είναι , και ας έχει πολλά χρήσιμα προγράμματα σαν αυτό).
    καλή επιτυχία

Comments are closed.