Comments

  1. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις τα ημερολόγια στο iPhone σε φάση CalDAV και δουλεύει πολύ καλά – χωρίς push όμως.

    Σημειωτέον ότι στην έκδοση 4.0 το iOS υποστηρίζει notes και calendar syncing αυτόματα, μαζί με το mail, τη στιγμή που ρυθμίζεις το Gmail account σου. Δεν ξέρω και πάλι όμως κατά πόσο υποστηρίζει push updates.

  2. Από όσο κατάλαβα όσο το έκανα, τα ημερολόγια προστίθενται σε CalDAV μορφή. Correct me, εάν είμαι λάθος. Αν και υποστηρίζει Push, εγώ ακόμη δεν τα είδα.

    Καλή σκέψη αυτό που λες, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει, δεδομένου ότι το Google Calendar είναι διαφορετικό service από το GMail. Wanna give it a try και να μας πεις τα αποτελέσματα;

  3. Όταν τα προσθέτεις μέσω Google Sync προστίθενται ως επέκταση του Exchange ActiveSync (βλ. http://bit.ly/cb7B0i), με όλα τα σχετικά κομφόρ (προσκλήσεις, διαθεσιμότητα, RSVP και λοιπά).

    Δουλεύω το GCal και στις δύο μορφές του, τόσο παλιότερα ως CalDAV όσο και πιο πρόσφατα μέσω GSync, και δοκίμασα και λίγο τις νέες δυνατότητες του iOS 4.0. Πολύ καλό, το Exchange support έχει push, και δουλεύει μια χαρά. Στη ρύθμιση τύπου CalDAV πρέπει να το ρυθμίσεις pull αλλιώς θα χάνεις ειδοποιήσεις και λοιπά, δεν αξίζει. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη ρύθμιση στη νέα έκδοση μέσω Google account, δε με πολυενδιέφερε για να είμαι ειλικρινής. Πάντως εκτός από IMAP mail προσφέρει συγχρονισμό σημειώσεων και ημερολογίων. Αν έδινε push σε όλα αυτά, συν συγχρονισμό επαφών, θα είχα γραμμένο το Exchange εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

  4. Hm, ενδιαφέρον. Θα παίξω με τις ρυθμίσεις όταν γυρίσω σπίτι. Thanks! (To Sync λέει πως και τα κάνει sync + δίνει push (τις οποίες εγώ δεν είδα ακόμη όπως σου είπα).)

  5. Το έχω δει και όχι μόνο: το χρησιμοποιώ για να συγχρονίζω επαφές με το Google Contacts. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως το email κομμάτι δε μου δουλεύει σωστά – μου βγάζει άλλα αντ’ άλλων στα mail, δε μου συγχρονίζει τις αλλαγές που κάνω και τέτοια. IMAP FTW:)

Comments are closed.