Wordcamp στην Θεσσαλονίκη, event που δεν πρέπει να χάσετε

January 21st, 2010

Το WordPress μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Έρχεται το πρώτο Wordcamp της Ελλάδας και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη το μεθεπόμενο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον Βασίλη Κανονίδη και βρήκε αμέσως ανταπόκριση από πολλούς εθελοντές που βοηθούν στην ολοκλήρωση της. Άνθρωποι του χώρου, Έλληνες και ξένοι, θα παρουσιάσουν γύρω από το WordPress, τι είναι, πως και γιατί χρησιμοποιείται αλλά και projects βασισμένα σε αυτό όπως το NGBi500 του Δημήτρη Δημητριάδη.

Συγκεκριμένα θα παρουσίασουν οι Ειρήνη Βουτσκόγλου, Βασίλης Κανονίδης, Γιάννης Κωνσταντακόπουλος, Γεράσιμος Τσιάμαλος, Στρατής Λαλούτσος, Martin Linkov και ο Nikolay Bachiyski, μέλος της Auttomatic, την εταιρεία πίσω από το WordPress.

Επίσης θα υπάρξουν τα Quickrounds τα οποία είναι παρουσίασεις περίπου δέκα λεπτών, τα οποία μπορεί να κάνει ο καθένας χωρίς να είναι στους main ομιλητές του event – αφού πρώτα το δηλώσει, όπου παρουσιάζονται συνήθως κάποια case studies. Στο πρώτο λοιπόν Wordcamp στην Ελλάδα, οι Quickrounders θα είναι οι Στέφανος Κωφόπουλος, ο already talked about Δημήτρης Δημητριάδης και Χρήστος Βαχαμίδης.

To Wordcamp θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Mandrino Hotel” στην Θεσσαλονίκη και ξεκινάει στις 12 το μεσημέρη, 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την συζήτηση και τα νέα για το #WordcampGRE στο Twitter. More buzz στο επίσημο (WordPress-based φυσικά) site του event. Οι πληροφορίες λένε, πως μετά το Wordcamp θα υπάρξει και #OpenTsipouro event.

Just be there!

Comments

  1. γιατι μονο στην θεσσαλονικη??στην αθηνα δεν μπορουσε να γινει πρωτα?

  2. O Βασίλης μένει Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη το οργανώνει. Αν και θα έρθει κόσμος από Αθήνα.

  3. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη, που δεν έγινε και ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ για πρώτη φορά στην Αθήνα…

    Ελπίζουμε παρόλα αυτά να έχουμε και κάτι νέο για την Αθήνα πολύ σύντομα :)

Comments are closed.