wpHost.gr, ο ελληνικός WordPress-dedicated hosting provider

September 6th, 2009

Ο πρώτος dedicated WordPress hosting provider στην Ελλάδα είναι γεγονός πλέον και είναι ένα startup project του Βασίλη Κανονίδη και της CreativeG. Εάν είστε στον αέρα, ψάχνοντας έναν καλό hosting provider και γιατί όχι και ένα .gr domain μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, γιατί τα data plans τους είναι άκρως ανταγωνιστικά και affordable.

Φυσικά, ο καλός hoster δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πόσο φθηνός είναι ή από τα πόσα data plans προσφέρει, αλλά από τα features που έχει και κυρίως από το support που οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο, από μια εγκατάσταση ενός plugin μέχρι και σε μια περίπτωση hacking είναι παρών για βοήθεια. Σε αυτό τον τομέα, είναι πάλι πολύ καλά προετοιμασμένοι στη wpHost και όπως λένε,

Το Support Team μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα σχετικά με το Template σας, με κάποιο Plugin ή με οποιαδήποτε θέμα σχετικό με την εγκατάστασή σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, τηλεφωνικά σε κάποιο IM service (MSN ή SKYPE) και με email.

Ένα ακόμη κύριο feature τους, είναι η προ-εγκατάσταση του WordPress στον server σας (ή ακόμη και WordPress MU, Buddypress) κάνοντας να μην ανησυχείτε για MySQL databases κλπ, γλυτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο. Έτσι είστε έτοιμοι να τροποποιήσετε το WordPress σας κατευθείαν με τα πάνω από 200 themes και 20 plugins που είναι και αυτά προ-εγκατεστημένα. Αν πάλι δε καλύπτεστε από αυτά μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε τα δικά σας μέσω FTP ή ακόμη να σας το εγκαταστήσουν τα παιδιά πίσω από τη wpHost εάν σας είναι δύσκολο.

Εάν είστε στη γύρα λοιπόν αναζητώντας καλό hosting provider για το blog σας, why don’t you show some WordPress love και να προτιμήσετε το νέο αυτό startup, τη wpHost.

Have a thought about it, δεν θα χάσετε!

Comments

  1. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπράβο για το νέο εγχείρημα και για τα features που προσφέρουν!
    Καλή συνέχεια…

  2. Ναι, τα παιδιά κάναν πολύ αξιόλογη δουλειά και όσοι ενδιαφέρονται για hosting & wordpress blog, θα έλεγα να τους προτιμήσουν με τα χίλια!

Comments are closed.